您当前的位置:Mtime时光网>疯狂店员>影评>别再对自己的生活逼逼叨叨了

别再对自己的生活逼逼叨叨了

疯狂店员

2011-11-29 10:31

Timily

Timily

Dante Hicks: I'm not supposed to be here today!

(重复出现的台词)

Dante Hicks:我今天不该出现在这!

Randal Graves: You sound like an asshole! Jesus, nobody twisted your arm to be here. You're here of your own volition. You like to think the weight of the world rests on your shoulder. Like this place would fall apart if Dante wasn't here. Jesus, you overcompensate for having what's basically a monkey's job. You push fucking buttons. Anybody can just waltz in here and do our jobs. You-You're so obsessed with making it seem so much more epic, so much more important than it really is. Christ, you work in a convenience store, Dante! And badly, I might add! I work in a shitty video store, badly as well. You know, that guy Jay's got it right, man. He has no delusions about what he does. Us, we like to make ourselves seem so much more important than the people that come in here to buy a paper, or, god forbid, cigarettes. We look down on them as if we're so advanced. Well, if we're so fucking advanced, what are we doing working here?

Randal Graves:你听起来就像一个混蛋!天啊,没人强扭着你来。你来是因为你自己愿意。你喜欢把自己想象的很重要,好像没有你地球就不转了,这里就不行了。老天,你高估了这份连猴子都能做的工作。你认为自己很关键。其实谁都能一边跳华尔兹一边做。你醉心于让这份工作显得更伟大,比真实情况重要得许多。天哪,你是在便利店工作,Dante!并且做得很烂,我得补充!我在一个差劲的录像带出租店工作,干得也很差。Jay是对的,老兄。他很清楚自己做的事。我们喜欢让自己显得比那些来这买纸买烟的人重要。我们瞧不起他们,好像我们有多厉害。如果我们真的那么厉害,我们为什么还在这工作?

------------------------------- 疯狂的店员 里的台词,简直经典,真理,对生活赤裸裸的陈诉。不过好多人包括我自己在内每天不是都在重复着自己自认不太满意的生活,逼逼叨叨,还没有勇气改变,用抱怨来满足自己不满现状的意淫,同时又是在为自己的懒惰懦弱找借口。是的,没人逼着你做你不愿意做的事,即使有人逼你做,你也可以告诉他“fuck yourself, i do not want to do”,可惜不是每个人都可这这么有勇气,这么勇敢的 。要不然我们就是觉得自己有多么高尚,别人有多么蠢蛋,但其实我们有都一样,不然我怎么还在这里呢,呵呵。所以,从今天起我不想在对自己和别人逼逼叨叨了,因为那不改变我的任何现状。

Good movie, always gives you good idea about life

《疯狂店员》——疯狂的,是生活

我想很多人和我一样,看《疯狂店员》忍..

迪伦涤纶

疯狂店员

Fucking great film! 好久没看过..

GrantSky评分10.0

打开电影,不是来听你们瞎逼逼的

又一部话唠电影,一路下来就在听兰道和..

treebeard评分8.5

《疯狂店员》神片!独立电影的奇迹!

今天,我看完了,..

clear先生评分9.0

疯狂店员 太nb太jb噶太jb生活

两天没看电影,不是看球就是玩了。没想..

sixwood评分9.0