您当前的位置:Mtime时光网>小马精灵>影评>I'm free

I'm free

小马精灵

2009-01-10 05:21

M-bass

M-bass

YOU CAN'T TAKE ME

Got to fight another fight - I gotta run another night
Get it out - check it out
I'm on my way and I don't feel right
I gotta get me back - I can't be beat and that's a fact
It's OK - I'll find a way
You ain't gonna take me down no way
Don't judge a thing until you know what's inside it
Dont' push me - I'll fight it
Never gonna give in - never gonna give it up no
If you can't catch a wave then your'e never gonna ride
You can't come uninvited
Never gonna give in - never gonna give up no
You can't take me I'm free
Why did it all go wrong? - I wanna know what's going on
And what's this holding me?
I'm not where I supposed to be
I gotta fight another fight
I gotta fight will all my might
I'm getting out , so check it out
Ya, you're in my way
So you better watch out

晚上小五强烈推荐的一部电影,《小马王》,真的很喜欢,呵呵,画面很干净,广阔无垠的草原、自由翱翔的雄鹰、肆意奔驰的骏马,真的闻到了自由的气味。恩,没错,自由!最喜欢的动物就是马,不是动物园里供人观赏的宠物,也不是任人驱策的坐骑,而是奔跑在大草原上的野马,长长的鬃毛在风中起舞,那份畅快,那份自由,真的很让人振奋。很喜欢动物,却从来没有去过动物园,因为那里没有动物,只有宠物,真正的动物不是供人观赏或者任人驱策的,动物应该是自由的。

永恒的经典——《小马王》 电影原声

永恒的经典——《小马王》 电影原声 ..

威廉米羅评分10.0

[原创]HERE I am, and WHERE are THOU?

我很不厚道的用了一个old fashione..

章sir爱原声评分7.1

《小马王》自由的声音

虽然是一部主题相对简单的动画片,但..

爱骷评分8.8

spirit

启迪意义的电影,对我而言是一个开..

伞口笑哈哈评分10.0

多面评析Spirit小马精灵 以及它不温不火的原因

从幼儿园中班开始看的,无论是歌曲还是..

DoubleS1031评分8.0